E-book

E-book

De elektronische boeken, beter bekend als het e-book, worden steeds populairder. Het meest gangbare formaat waarin het e-book wordt gemaakt, is de ePub dat op de meeste tablets, iPads en iPhones gelezen kan worden. Het is makkelijker en goedkoper om zo'n e-book uit te geven. Met een e-book zijn er minder opmaak- en  geen drukkosten. Heb je een verhaal geschreven en lijkt het je wat om dat als e-book uit te geven? Met jouw verhaal in Word aangeleverd maken we er een e-book van. Wil je het alleen uitdelen aan familie en vrienden? Dan heb je geen ISBN nodig.

ISBN

Ieder boek dat wordt uitgegeven heeft een ISBN (International Standard Book Number) nodig, waarmee je titel uniek wordt. Het ISBN wordt als streepjescode op de omslag van het boek gezet. Het voordeel is dat dankzij het ISBN je uitgave wordt opgenomen in het assortiment van (online) boekhandels, bibliotheken en andere aanbieders van boeken. Het ISBN zorgt er ook voor dat je uitgave makkelijk vindbaar is op het internet. Een ISBN is eenvoudig aan te vragen via http://www.isbn.nl/. Maar uiteraard willen wij dat ook voor je doen. Je moet wel wachten met het aanvragen van een ISBN totdat je weet hoeveel pagina's je manuscript telt. Dat is een van de gegevens die nodig zijn om het ISBN aan te vragen. Het ISBN moet altijd op de omslag van je boek worden geplaatst samen met de barcode. Ook dit kunnen we voor je regelen. Voor het commercieel uitgeven van een e-book heb je ook een ISBN nodig.

Redactie

Wil je bij de afronding van je verhaal de hulp van een redacteur? Dan kan dat natuurlijk ook. Zo krijg je een verhaal zonder taal- of typefouten.

Ontwerp

Als je tevreden bent met je e-book en erover denkt om je eigen paperback in de kast te hebben, kunnen we je daar ook mee helpen. Zowel de opmaak van het binnenwerk als de omslag kunnen we verzorgen. Wat je uiteindelijk wilt, dat bepaal je zelf. Wil je vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden van het uitgeven van een eigen boek of e-book. Of wil je weten hoe je zelf een boek kunt uitgeven? En, niet onbelangrijk, wat de kosten zijn? Dat kan allemaal via CD publishers. Maak gewoon even een afspraak. Mail ons via info@cdpublishers.nl.

Zutphen - T: 0575 - 541 897 - E: info@cdpublishers.nl×
 Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief

dit veld niet invullen s.v.p.