Schrijf een boek

Je eigen boek uitgeven

Als je bezig bent met het schrijven van een manuscript of het onlangs hebt afgerond, weet je dat dat een flink karwei is. Na al dat harde werk wil je natuurlijk je verhaal uitgeven. Als je niet precies weet hoe dat moet, ben je veel tijd kwijt om dit uit te zoeken. Je kunt je tekst naar een of meerdere (grote) uitgevers sturen. Als je pech hebt kan het best wel lang duren voordat je  antwoord krijgt. Je kunt natuurlijk de hulp inschakelen van een kleine uitgeverij of zelf je boek uitgeven. Wat is daar precies voor nodig?

Een illustrator of een fotograaf die een afbeelding voor de omslag maakt. Een vormgever die jouw tekst en omslag drukklaar aflevert. Je hebt een ISBN nodig, een barcode. Waar en hoe laat je het boek drukken? Een kleine oplage via Printing On Demand of meteen een oplage van 300 exemplaren of meer op de drukpers? Welke papiersoort wil je gebruiken en hoe dik moet die zijn? Hoe breng je je boek onder de aandacht? Bij het publiceren van een boek komen een heleboel vragen op je af. Misschien wil je in eerste instantie het verhaal als elektronisch boek, als e-book dus, uitdelen aan je familie en vrienden. Kijk hiervoor bij e-books.

Zelf een boek uitgeven kost dus veel tijd. Je kunt het ons laten doen zodat je je kunt concentreren op je verhaal. En uiteraard zijn er verschillende variaties mogelijk, waarbij je zelf de touwtjes in handen houdt en wij je informeren en eventueel bepaalde handelingen uit handen nemen. 

In welke vorm je ook geïnteresseerd bent, laat het ons weten en we maken een vrijblijvende afspraak.

Zutphen - T: 0575 - 541 897 - E: info@cdpublishers.nl×
 Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief

dit veld niet invullen s.v.p.