Manuscripten

Manuscripten

Het uitgeven van een boek begint bij die eerste letter op papier of dat eerste woord op je beeldscherm. Op dat moment ben je begonnen aan een lange reis om je idee, gedachten, levensbeschrijving of fantasie aan de buitenwereld toe te vertrouwen.

En als je die lange weg hebt afgerond en de pagina’s hebt geprint, lijkt het alsof je klaar bent. Maar het uitgeven van een boek begint dan pas. Je wilt je verhaal laten lezen aan vrienden en bekenden, die er een mening over hebben. Je gaat herschrijven, redigeren en zo goed mogelijk de type- en taalfouten eruit halen.

Dan is het manuscript klaar om te worden verzonden naar een uitgever. Dat doe je dan als Word-bestand met een enkele of anderhalve regelafstand in het lettertype Times of Arial. Stuur altijd een kopie. Zodat je bestand, mocht het kwijtraken, niet verloren is. De uitgever, en dus ook CD publishers, is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van je manuscript.

Mocht je verhaal geschikt zijn om uit te geven, dan kun je kiezen tussen paperback, e-book, of allebei. We laten je precies weten wat de kosten en eventuele mogelijkheden zijn. Zodra je bestand bij ons binnen is, krijg je een reactie.

Zutphen - T: 0575 - 541 897 - E: info@cdpublishers.nl×
 Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief

dit veld niet invullen s.v.p.